Prestatie

Advertenties

3 reacties op Prestatie

 1. lsharzers zegt:

  Hebben jullie allemaal al een keurlijst aan Ben Rhee gestuurd voor het zangprestatie boek! Waren nog maar weinig aanmeldingen, hoorde ik!

 2. lsharzers zegt:

  Kijk heren zo kunnen jullie je ervaring/beleving weer geven! Hier komen waarschijnlijk weer reacties op en ga zo maar door. Komt er een beetje leven in de Harzerij.

 3. JB zegt:

  Keurlijst Harzer met bijna alle toeren bewaardigd.
  Kampen 25 januari 2017.
  Vorig jaar had ik een groene Harzerman ringnummer 28 die in Apeldoorn door Max Gerhards was gekeurd en voor de waterrol 10 punt had gekregen. Dit jaar weer op diverse wedstrijden ingestuurd en bij elke wedstrijd ook weer punten voor de waterrol. Een keer acht punt, een keer tien punt met waterkloeken gekeurd door Jan de Bruijne en dit jaar in Apeldoorn drie punt, geschreven door Jacques de Beer. Het enige wat er nog niet was ingevuld waren de klingels. Dus van de tien toeren die een Harzer kan behalen heb ik er nu negen ingevuld op papier staan. De jonge mannen die ik van hem heb hebben ook waterrollen. Nu maar proberen om de hele keurlijst vol te krijgen.
  Ik had dit jaar ook een achttal mannen van mijn overleden vogelvriend Jan Heldoorn uit Grafhorst bij mij in het hok zitten en dat waren vogels van een lijn waar geen schokkels, waterollen en kloeken op voorkwamen. Er waren er drie bij die die nu kloeken, waterrollen en schokkels op de keurbrief hebben staan. Deze stam behaalde in Bennekom bij de LSH de prijs voor de stam met de meeste kloeken. Een mooi laatste eerbetoon aan mijn vogelvriend.
  Zie de keurbrief. Groeten Willem van Dijk. Kampen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s